Хората прекарват голяма част от живота си в спане. Според учените

...
Хората прекарват голяма част от живота си в спане. Според учените
Коментари Харесай

Запомнете съня си в събота срещ неделя!

Хората прекарват огромна част от живота си в спане. Според учените пет минути след пробуждане, човек не помни 50 % от съня си, а след 10 минути не помни цели 90 %. Има някои сънища обаче, които би трябвало да се опитаме да помним. Това са тези, които  сънуваме в събота против неделя . Питате се за какво? Отговорът е, че съгласно някои учени, в случай че през тази нощ сте сънували и сте съумели да запомните съня, то съвсем е несъмнено, че той ще се сбъдне.

Твърди се, че това, което  сънувате в събота , ще се сбъдне изключително, в случай че сте го сънували и преди този момент. Очаква се сбъдването на съня да стане в интервал от един ден до девет месеца. Някои настояват, че дали сънят е оракулски и ще се сбъдне зависи от позата на тялото. Френски експерти предлагат да променяме местоположението на възглавницата си на всеки седем дни. Това е метод да запомним съня и да увеличим шанса за сбъдването му.

Записвайте си какво сънувате, тъй като мощно евентуално е по-късно незабелязано да го забравите. Създайте си табиет да си водите дневник по отношение на сънищата, с цел да съумеете и да ги тълкувате.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР